header_om os

Teamet

Velkommen til Innoversity Copenhagen

Innoversity Copenhagen blev etableret som enkeltmandsvirksomhed i 2001 af Ph.D. Susanne Justesen. Virksomheden tilbyder en radikal og forskningsbaseret tilgang til at designe, facilitere og lede innovation – med et særligt fokus på ledelse af den mangfoldighed af viden, der findes på tværs af bestemte grupper og organisationer.

Vi bor i Baghuset på Brolæggerstræde 6 i indre by, så hvis du er i nærheden, så kig gerne indenfor. Vi byder gerne på en kop kaffe og en snak om innovation, diversitet og samarbejde i netop din virksomhed.

Susanne Justesen

Ph.d. Susanne Justesen er ekspert i innovationsledelse og, hvordan diversitet kan bringes i spil, når samarbejdet skal gøres mere innovativt.  Susanne Justesen er også kvinden bag Innoversity Copenhagen, som hun stiftede i 2001. Blandt kunderne tælles en række større, mulitinationale virksomheder i både Danmark og udlandet, som Susanne Justesen rådgiver om innovationsledelse, diversitet og samarbejde.

Susanne Justesen er desuden ekstern lektor i innovationsledelse på Copenhagen Business School (CBS), hvor hun spiller en central rolle i den internationale executive management uddannelse LAICS (Leadership and Innovation in Complex Systems). Susanne har en Phd. i innovationsledelse og diversitet fra CBS (2007) og en Cand.Merc. Int. i Interkulturel Ledelse fra 2001.

FacebookTwitterGoogle+LinkedInEmailPrintFriendly