Lokaler

Leder I efter smukke og kreative lokaler i hjertet af København?

Velkommen indenfor i vores lokale på 80 m2, der udgør de perfekte rammer til møder, kreative workshops, kurser, mindre foredrag eller fyraftensmøder.

Med en hyggelig beliggenhed i en af Københavns stemningsfulde baggårde ligger lokalet, der byder på simpel, æstetisk – og ikke mindst fleksibel – indretning, der nemt kan tilpasses jeres ønsker.

Uanset om I er på udkig efter kursuslokaler, mødelokaler eller noget helt tredje, kan vores smukke lokaler i Indre By møde jeres behov. F.eks. kan vi lave en bordopstilling med fire borde, hvor der er plads til 28 personer, eller vi kan lave en biografopstilling med plads til ca. 30 personer.

Er lokalet lige det, I søger? Lav en booking forespørgsel ved at udfylde formularen til højre, så hører I fra os >>

Et lokale med mange muligheder

Prisen for leje af lokalet er 750 kr. per time og inkluderer wifi, projektor, kaffe og te samt adgang til tekøkken og toilet.

Lej lokaler i København - kreative og smukke lokalerI har derudover mulighed for at leje vores kreative værkstedshjørne, der åbner op for muligheder for at arbejde lidt mere kreativt med eksempelvis konceptudvikling eller modelbygning.

Ønsker I at gøre brug af værkstedet, kan I tilkøbe det til kun 50 kr. per person inkl. brug af materialer. Inkluderet i lejen af det kreative værksted følger desuden en lille Innoversity Manual med tips til, hvordan jeres møde eller workshop kan gøres mere kreativt eller innovativt.

Vil I have ekstra inspiration til, hvordan du kan skrue et møde eller event sammen på ekstra kreativ vis, står vi også klar til at hjælpe med dette.

Lej vores mindre mødelokale

Mødelokale i København - inkl. projektor, wifi og tekøkkenUdover det store lokale, kan I booke vores mindre mødelokale, der passer perfekt til et møde med op til 6 personer. Prisen er 200 kr. i timen og inkluderer wifi, projektor, kaffe og te samt adgang til tekøkken og toilet.

Booker I mødelokalet, har I ligeledes mulighed for at tilkøbe brug af vores kreative værksted til f.eks. konceptudvikling. Ved brug af værkstedet bliver der tillagt 50 kr. per person.

Kontakt os og hør mere!

Kontakt os på 70 30 51 90 eller skriv til Susanne Justesen på susanne@innoversity.dk og hør mere allerede i dag! I kan også udfylde booking forespørgslen i højre side, så hører du fra os.

BOOK LOKALET HER

Kalender er ved at loade...
- Ledig
24
- Reserveret
24
- Afventer
24
- Delvist reserveret

Vælg ca. ankomst-tidspunkt:

Vælg ca. slut-tidspunkt (minimum 4 timer):

Vælg ca. antal deltagere (max 30):

Dit navn*:

Virksomhed*:

Adresse*:

Telefon nr*:

Din email*:

Evt rabatkode:

Vælg ønsket lokale-opstilling (kan altid ændres ;-):

Ønsker vi at benytte det kreative værksted (pris kr 50 pr person):

Ønsker til forplejning:

FacebookTwitterGoogle+LinkedInEmailPrintFriendly